Wednesday, October 7

Dagens hatobjekt..

* Mer än fem minuters kö klockan halv nio förmiddag på ICA Maxi. (slöare kassalinje får man leta efter, ofta har de bara en kassa öppen..) Tar det fem minuter att handla så tar det dubbel tid att köa..

* Personer som inte koooommmuuunniiiiiseeerar (bäst att vara extra tydlig då de flesta inte verkar ha hört ordet eller vet vad det innebär..)!! Skickar vidare fakturor utan någon kommentar eller något förklarande mail. I det systemet och organisationen vi har så känns det som vissa fakturor valsar runt en tio varv innan de går i mål... Speciellt när man får använda sina detektivförmågor för att lista ut vem som kan veta något om fakturan och sedan jaga denna person!

* Så här i förkylningstider och svintider - Folk som ena veckan skryter över att de inte haft en sjukdag på 20 år för att följande vecka, som så många gånger tidigare, komma illförkyld till jobbet och snora och nysa. Eller andra, som när man påpekar att du är ju ganska så förkyld, är det inte bättre du är hemma (och underförstått inte smittar ner oss andra) svarar surt och stött - Å jag är ju knappt alls förkyld denna veckan, det var ju värre förra veckan - då de också var på jobbet!

Skönt det var att komma hem idag!!

No comments: