Sunday, January 17

Helt rätt

Direkt bestraffning för bilisterna, de bilister som tror att deras tid är viktigare än andras! Man borde göra likadant med de bilister som egentligen ska åt samma håll och ligga i samma fil som en själv, men anser att deras tid är viktigare å lägger sig i den andra filen för att tränga sig in precis innan rödljuset/rondellen - händer hur ofta som helst i den här stan... Tyvärr kör jag inte lastbil! Synd att belägga chaffisen med böter.

2 comments:

Jo said...

Jag blir själv irriterad när ngn blåser förbi sådär, men jag anar att om ALLA låg i två filer fram till själva vävningen, så skulle köerna bakåt inte bli så långa. Men det förutsätter ju att ALLA gör så och fyller upp. Då tror jag dessutom att det går snabbast vid själva vävningen, för alla har samma hastighet. Men jag vill själv öppna en dörr eller så när man ligger i högerfil och det blåser förbi en BMW.... man får ju anpassa sig till hur resten av trafikanterna gör!

malla said...

mmm, det är ju galningarna som gör mig irriterad. Inte så mycket när det är blixtlåsprincipen då ska ju alla in i samma fil, men när vissa gör det för att komma före - tex som här i stan så ligger de i vänsterfilen, fast de ska svänga höger men orkar inte lägga sig sist i kön utan kör förbi alla och ska tvunget klämma sig in längst fram...! Då skulle man haft en gammal bil å slängt upp dörren i sidan på dem! :D